Τα Νανάκια

Ο Bρεφονηπιακός Σταθμός «Τα Νανάκια» άνοιξε τις πόρτες του το 2012 με ενθουσιασμό και αγάπη, ειδικά για τα παιδιά, για να τους χαρίσει ώρες διασκέδασης, δημιουργικότητας και μάθησης με τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα .Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχει υποδείξει σπουδαίο παιδαγωγικό έργο.

Το προσωπικό προσφέρει ποιοτική φροντίδα και εκπαίδευση στα μικρά παιδιά. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι είναι η σημαντικότερη ενασχόληση στην παιδική ηλικία και έτσι δίνουμε έμφαση στην εκπαίδευση μέσα από το παιχνίδι δίνοντας στο παιδί την δυνατότητα να αναπτύξει τις δεξιότητες που είναι αναγκαίες για την μελλοντική πετυχημένη πορεία του στην μόρφωση.

Ο άρτια οργανωμένος χώρος, το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό αλλά και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, συνθέτουν την εικόνα του σχολείου μας.

Το νηπιαγωγείο αποτελεί το πρώτο οργανωμένο περιβάλλον μάθησης στο οποίο τα παιδιά φοιτούν συστηματικά και η φοίτηση τους σε αυτό επηρεάζει τόσο τη γνωστική τους ανάπτυξη, όσο και την προσωπική τους εξέλιξη.

Κατά συνέπεια, το νηπιαγωγείο αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην εκπαίδευση του παιδιού και η παραμονή του σ’ αυτό θα πρέπει να σηματοδοτηθεί από ευχάριστες και δημιουργικές εμπειρίες, ικανές να του δώσουν σημαντικά εφόδια για τη μετέπειτα σχολική ζωή. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής και ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης αλλά και μαθησιακής ετοιμότητας που δίνει στα παιδιά πλούσια ερεθίσματα και την ικανότητα να δημιουργήσουν, να μάθουν, να εκφραστούν.

Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του σχολείου δείχνουν φανερά πως έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί για το σκοπό που εξυπηρετούν και μόνο τις ανάγκες των παιδιών, φανερώνοντας την ευσυνειδησία πάνω στην οποία το νηπιαγωγείο μας στήριξε τα θεμέλιά του. Έτσι, τα παιδιά κινούνται σε ένα χώρο που αισθάνονται δικό τους, σε ένα περιβάλλον άνετο, φτιαγμένο στα δικά τους μέτρα και απαιτήσεις κάνοντας την καθημερινή τους ενασχόληση, πραγματική απόλαυση.

Η δυναμική παρουσία μας αυτά τα χρόνια, είμαστε βέβαιοι πως αναπτύσσει ρίζες βαθιές και σταθερές στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο δίνοντας και σ’ εμάς το κίνητρο και την ισχυρή θέληση να προσπαθούμε όλο και περισσότερο για το καλύτερο.

Περηφανευόμαστε για την πολύχρονη εκτίμηση σας και την φήμη που έχουμε αποκτήσει μέσα από το πέρασμα του χρόνου για την αγάπη και φροντίδα μας για τα παιδιά… Στόχος μας είναι το παιδί να είναι σε ασφαλή, χαρούμενο και ευτυχισμένο περιβάλλον..Γιατί εμείς, νοιαζόμαστε!

Γιατί να φοιτήσει το παιδί μου Στα Νανάκια;

Αδειοδοτημένος Παιδικός Σταθμός στο κέντρο της πόλης, με παιδιά ηλικίας από 4 μηνών μέχρι και 5 χρονών

Άρτιο εκπαιδευτικό προσωπικό, Πτυχιούχοι Νηπιαγωγοί/Βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί Νηπιαγωγοί

Συνεχής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

Οικογενειακή ατμόσφαιρα

Ασφάλεια στο χώρο μέσω ελεγκτή πρόσβασης σε όλες τις πόρτες του κτηρίου και στη κεντρική είσοδο

Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ δασκάλων και γονέων

Δωρεάν εργαλείο εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο του γονιού για συνεχείς ενημέρωση της τάξης του παιδιού του, δραστηριότητες και εκδηλώσεις του σχολείου, ηλεκτρονικές ανακοινώσεις, χρήσιμες πληροφορίες και άμεση επικοινωνία με την διεύθυνση του σχολείου
Πρωτότυπες Εκδηλώσεις: Χριστουγεννιάτικη και Καλοκαιρινή γιορτή, συμμετοχή στη αποκριάτικη παρέλαση της πόλης μας, διαλέξεις για γονείς κ.α.

Διεύθυνση με όραμα και διδακτικό προσωπικό με πάθος και αγάπη για το λειτούργημα τους, υψηλή κατάρτιση και χρόνια εμπειρίας

Κατάλληλα σχεδιασμένο και χτισμένο ως νηπιαγωγείο
Εκπαιδευτικά προγράμματα
Προγραμματισμένα θέατρα κατά τη περίοδο της χρονιάς
Καθαριότητα
Χώρος ύπνου
Πηγαία αγάπη
Μενού διαμορφωμένο από διατροφολόγο
Καλυμμένη εξωτερική αυλή , διαμορφωμένη έτσι ώστε η κάθε τάξη εν ώρα διαλείμματος να παίζει ξεχωριστά.
Loading...